Finanční analýza společnosti ČSA, a.s. - Ionova, Alena (2008)
Cílem mé bakalařské práce je provést finanční analýzu společnosti ČSA, a.s., hodnocení finanční situace a celkové postavení na trhu. Na začatku práce jsem popsala vývoj společnosti. V hlavní části je provadění jednotlivých analýz, poměrových ukazatelů, srovnání s celou ekonomikou. Shrnutí a doporučení je v závěru práce