Finanční analýza společnosti ČSA, a.s. - Ionova, Alena; Krauseová, Jaruše, 1944-; Tyll, Ladislav; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2008)
Cílem mé bakalařské práce je provést finanční analýzu společnosti ČSA, a.s., hodnocení finanční situace a celkové postavení na trhu. Na začatku práce jsem popsala vývoj společnosti. V hlavní části je provadění jednotlivých analýz, poměrových ukazatelů, srovnání s celou ekonomikou. Shrnutí a doporučení je v závěru práce
Vedoucí práce: Jaruše Krauseová
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2008
Rok obhajoby 2008
Keywords: podniková ekonomika a management [obor bakal. práce]; finanční analýza; bakalářské práce; financial analysis; bachelor's theses