Finanční analýza společnosti Stock Plzeň, a. s. - Aniskovich, Volha; Krauseová, Jaruše, 1944-; Boukal, Petr, 1962-2022; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2008)
Horizontální a vertikální analýza absolutních ukazatelu. Analýza pomerových ukazatelu. Ekonomická pridaná hodnota a modely predikce financní tísne. Mezipodnikové srovnání s odvetvím. Výsledky a doporucení vyplývající z provedené financní analýzy
Vedoucí práce: Jaruše Krauseová
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2008
Rok obhajoby 2008
Keywords: podniková ekonomika a management [obor bakal. práce]; finanční analýza; bakalářské práce; financial analysis; bachelor's theses