Finanční analýza podniku Nutrend D.S., a.s. - Štěpánek, Michal (2008)
Práce hodnotí z pohledu investora situaci v podniku Nutrend D.S. V teoretické části je popsána používaná metodologie. Praktické části obsahuje dílčí hodnocení, která jsou následně obecně shrnuta v závěru