Finanční analýza podniku Nutrend D.S., a.s. - Štěpánek, Michal; Vávrová, Hana, 1970-; Lodr, Jakub; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2008)
Práce hodnotí z pohledu investora situaci v podniku Nutrend D.S. V teoretické části je popsána používaná metodologie. Praktické části obsahuje dílčí hodnocení, která jsou následně obecně shrnuta v závěru
Vedoucí práce: Hana Vávrová
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2008
Rok obhajoby 2008
Keywords: podniková ekonomika a management [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses