Finanční leasing v České republice - Zigová, Zuzana (2008)
Práce se zabývá finančním leasingem v České republice. Nejprve historii leasingu a jeho rozdělením, pak se sousředí na finanční leasing, náležitosti smlouvy a právní vymezení. Předposlední kapitola se týka účtování a poslední porovnáním nejprve s uvěrem a pak srovnáním finančního leasingu v ČR a v SR