Finanční leasing v České republice - Zigová, Zuzana; Strouhal, Jiří, 1980-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví (2008)
Práce se zabývá finančním leasingem v České republice. Nejprve historii leasingu a jeho rozdělením, pak se sousředí na finanční leasing, náležitosti smlouvy a právní vymezení. Předposlední kapitola se týka účtování a poslední porovnáním nejprve s uvěrem a pak srovnáním finančního leasingu v ČR a v SR
Vedoucí práce: Jiří Strouhal
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví, 2008
Rok obhajoby 2008
Keywords: účetnictví a finanční řízení podniku [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses