Metody získávání absolventů propojení podniku s vysokou školou - Bartošová, Pavlína (2008)
Tato bakalářská práce ve své první kapitole popisuje teoretické metody získávání a výběru pracovníků. Ve druhé kapitole jsou popsány způsoby komunikace firem se studenty a absolventy při jejich získávání. V praktické části jsou detailně rozepsány možnosti, které nabízí studentům jedna významná mezinárodní společnost a její propojení s vysokou školou