Metody získávání absolventů propojení podniku s vysokou školou - Bartošová, Pavlína; Beroušek, Petr; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2008)
Tato bakalářská práce ve své první kapitole popisuje teoretické metody získávání a výběru pracovníků. Ve druhé kapitole jsou popsány způsoby komunikace firem se studenty a absolventy při jejich získávání. V praktické části jsou detailně rozepsány možnosti, které nabízí studentům jedna významná mezinárodní společnost a její propojení s vysokou školou
Vedoucí práce: Petr Beroušek
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze, Fakulta financí a účetnictví, 2008
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2008
Způsob přístupu: Internet
Keywords: podniková ekonomika a management [obor bakal. práce]; bakalářské práce; trh práce; bachelor's theses; labor market