Účtování a evidence zásob na příkladu konkrétního podniku - Himlová, Markéta (2008)
Práce se zabývá problematikou účtování a evidence zásob. Rozděluje se do dvou částí. První z nich je věnována zásobám z teoretického hlediska - vysvětluje definici zásob, jejich členění, oceňování, evidenci a inventarizaci. Teoretické poznatky jsou vždy doplněny příklady nebo ukázkovými schématy. Druhá část práce se již zabývá problematikou zásob v konkrétním podniku. Jsou zde popsány jednotlivé postupy, které tento podnik využívá pro nákup, skladování a prodej svých zásob