Účtování a evidence zásob na příkladu konkrétního podniku - Himlová, Markéta; Procházka, David, 1979 říjen 10.-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví (2008)
Práce se zabývá problematikou účtování a evidence zásob. Rozděluje se do dvou částí. První z nich je věnována zásobám z teoretického hlediska - vysvětluje definici zásob, jejich členění, oceňování, evidenci a inventarizaci. Teoretické poznatky jsou vždy doplněny příklady nebo ukázkovými schématy. Druhá část práce se již zabývá problematikou zásob v konkrétním podniku. Jsou zde popsány jednotlivé postupy, které tento podnik využívá pro nákup, skladování a prodej svých zásob
Vedoucí práce: David Procházka
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví, 2008
Rok obhajoby 2008
Keywords: účetnictví a finanční řízení podniku [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses