Dynamické programování - Molnárová, Marika (2008)
Bakalářská práce ze zabývá oblastí dynamického programování. Nejdříve jsou uvedeny základní informace o dynamickém programování, symbolika, princip a využití v běžném životě. V dalších částech se práce věnuje jednotlivým vybraným oblastem dynamického programování jako je: problém nejkratší cesty sítí, problém řízení výroby a zásob a problém batohu. U každé jednotlivé oblasti je uvedena základní terminologii a příklad, který umožní hlubší pochopení jednotlivých oblastí dynamického programování