Dynamické programování - Molnárová, Marika; Pelikán, Jan, 1943-; Tichý, Filip; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta informatiky a statistiky (2008)
Bakalářská práce ze zabývá oblastí dynamického programování. Nejdříve jsou uvedeny základní informace o dynamickém programování, symbolika, princip a využití v běžném životě. V dalších částech se práce věnuje jednotlivým vybraným oblastem dynamického programování jako je: problém nejkratší cesty sítí, problém řízení výroby a zásob a problém batohu. U každé jednotlivé oblasti je uvedena základní terminologii a příklad, který umožní hlubší pochopení jednotlivých oblastí dynamického programování
Vedoucí práce: Jan Pelikán
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta informatiky a statistiky, 2008
Rok obhajoby 2008
Keywords: statistika a ekonometrie [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses