Ochrany před nevyžádanou poštou - Mazánek, Petr; Kastl, Jan, 1949-; Šestáková, Eva; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta informatiky a statistiky (2007)
Základním tématem této práce jsou nevyžádaná sdělení hromadně zasílaná elektronickou cestou, často označovaná jako spam. Tento termín je všeobecně chápán pouze jako název pro nevyžádané emailové zprávy obsahující komerční sdělení. Pojem spam má však širší význam, na který se práce snaží rovněž poukázat. Hlavní důraz je však kladen právě na nevyžádanou elektronickou poštu a různé formy obrany proti ní, ať už z pohledu správce poštovního serveru nebo koncového uživatele emailu. Práce obsahuje řadu reálných ukázek, příkladů a postupů souvisejících se spamem a bojem proti němu
Vedoucí práce: Jan Kastl
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta informatiky a statistiky, 2008
Rok obhajoby 2008
Keywords: informatika [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses