Jak si založit podnik - Doupník, Jiří (2008)
V první části práce je čtenář seznámen s teoretickými znalostmi okolo zakládání podniku. Od rozhodnutí k podnikání až k propracovanému podnikatelskému plánu. V části druhé, praktické, je popsána autorova osobní cesta za založením developerské společnosti se sídlem v České republice a s působením výhradně ve Velké Británii