Jak si založit podnik - Doupník, Jiří; Dvořáček, Jiří, 1947-; Čapková, Tereza; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2008)
V první části práce je čtenář seznámen s teoretickými znalostmi okolo zakládání podniku. Od rozhodnutí k podnikání až k propracovanému podnikatelskému plánu. V části druhé, praktické, je popsána autorova osobní cesta za založením developerské společnosti se sídlem v České republice a s působením výhradně ve Velké Británii
Vedoucí práce: Jiří Dvořáček
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2008
Rok obhajoby 2008
Keywords: podniková ekonomika a management [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses