Analýza redukovaných a stínových cen v úlohách LP s omezenými proměnnými - Sova, Ondřej; Lagová, Milada, 1941-; Kalčevová, Jana; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta informatiky a statistiky (2008)
Bakalářská práce se zabývá analýzou stínových a redukovaných cen v úlohách LP s omezenými proměnnými. V teoretické části práce popisuje postup výpočtu intervalů stability a postup výpočtu úloh s dolními a horními mezemi. Praktická část se zabývá analýzou výstupů úloh s omezenými proměnnými. Příklady jsou počítány klasickou simplexovou metodou, kde jsou uvedeny i intervaly stability a poté jsou za daných podmínek řešeny metodou horních a dolních mezí
Vedoucí práce: Milada Lagová
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta informatiky a statistiky, 2008
Rok obhajoby 2008
Keywords: statistika a ekonometrie [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses