Dlouhodobý majetek dle českých účetních předpisů, IFRS a US GAAP - Trnka, Martin (2008)
popis a vysvětltní základních rozdílů v účtování dlouhodobého majetku podle českých předpisů, IFRS, US GAAP. Práce je rozdělena do tří stejných částí. každá část se věnuje jedné kapitole a je doplněna o praktické příklady, které jsou co nejpodobnější v každé kapitole, aby co nejlépe vynikly rozdíly mezi jednotlivými systémy