Dlouhodobý majetek dle českých účetních předpisů, IFRS a US GAAP - Trnka, Martin; Vašek, Libor, 1978-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví (2008)
popis a vysvětltní základních rozdílů v účtování dlouhodobého majetku podle českých předpisů, IFRS, US GAAP. Práce je rozdělena do tří stejných částí. každá část se věnuje jedné kapitole a je doplněna o praktické příklady, které jsou co nejpodobnější v každé kapitole, aby co nejlépe vynikly rozdíly mezi jednotlivými systémy
Vedoucí práce: Libor Vašek
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví, 2008
Rok obhajoby 2008
Keywords: účetnictví a finanční řízení podniku [obor bakal. práce]; účetnictví; majetek; bakalářské práce; accounting; property; bachelor's theses