Rozvoj manažérskych kompetencií vo firme Krauthammer - Kušnírová, Jana; Beroušek, Petr, 1952-; Chroňák, Jaroslav; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2008)
Popis rozvoja manažérskych kompetencií u manažérov a vedúcich pracovníkov, ktoré sú potrebné pre dosiahnutie stanovených merateľných cieľov samotnéj spoločnosti
Vedoucí práce: Petr Beroušek
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2008
Rok obhajoby 2008
Keywords: podniková ekonomika a management [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses