Developerský projekt - logistické centrum - Kadlec, Pavel (2008)
Práce "Developerský projekt - logistické centrum" shrnuje základní aspekty developerského projektu a zabývá se současnými požadavky na logistické nemovitosti. Teoretické poznatky jsou východiskem pro druhou část, která se zabývá výstavbou logistického centra v reálných podmínkách