Developerský projekt - logistické centrum - Kadlec, Pavel; Krejčí, Filip; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2008)
Práce "Developerský projekt - logistické centrum" shrnuje základní aspekty developerského projektu a zabývá se současnými požadavky na logistické nemovitosti. Teoretické poznatky jsou východiskem pro druhou část, která se zabývá výstavbou logistického centra v reálných podmínkách
Vedoucí práce: Filip Krejčí
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2008
Rok obhajoby 2008
Keywords: podniková ekonomika a management [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses