Katastr nemovitostí - Sinkule, Jindřich (2008)
Práce popisuje vývoj evidování nemovitostí a práv s nimi spojených od počátku až do dnešní doby. Zabývá se dnešním stavem s pohledu běžného uživatele. Popisuje průběh základních operací katastrálních úřadů