Katastr nemovitostí - Sinkule, Jindřich; Krejčí, Filip; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2008)
Práce popisuje vývoj evidování nemovitostí a práv s nimi spojených od počátku až do dnešní doby. Zabývá se dnešním stavem s pohledu běžného uživatele. Popisuje průběh základních operací katastrálních úřadů
Vedoucí práce: Filip Krejčí
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2008
Rok obhajoby 2008
Keywords: podniková ekonomika a management [obor bakal. práce]; katastr nemovitostí; bakalářské práce; cadastres; bachelor's theses