Zdanění příjmů fyzických osob v České republice před a po reformě - Kalhousová, Miriam; Klazar, Stanislav, 1974-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví (2008)
Práce je zaměřena na problematiku daně z příjmů fyzických osob, na její stav v roce 2007 a na změny v daňových zákonech pro rok 2008. V úvodu zmiňuji některé vládou jmenované důvody pro zavedení daňové reformy. V první a druhé kapitole se podrobněji věnuji jednotlivým částem konstrukce základu z příjmů fyzických osob a výpočtu daně. Jsou zde zachyceny změny v daňovém zákoně, které začaly platit od 1.1. 2008. Ve třetí kapitole jsem na typových příkladech zachytila rozdíly ve výpočtu daně v roce 2007 a 2008. Hlavním cílem mé práce je zmapovat změny v daňovém zákoně v roce 2008
Vedoucí práce: Stanislav Klazar
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví, 2008
Rok obhajoby 2008
Keywords: finance - daně a finanční kontrola [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses