Analýza medziľudských vzťahov na pracovisku - Pandošová, Petronela (2008)
Vo svojej práci som analyzovala medziľudské vzťahy na pracovisku dvoch spoločností, ktorých odlišnosti sú nie len v obore, v ktorom podnikajú, ale taktiež v demografickej štruktúre zamestnancov. V teoretickej časti opisujem faktory, ktoré významne vplývajú na interpersonálne vzťahy na pracovisku a následne v praktickej časti, pomocou dotazníkového šetrenia analyzujem situáciu v oboch firmách. Cieľom práce nie je len komparácia odlišností, ale aj návrhy opatrení na zlepšenie prípadných negatívnych javov