Analýza medziľudských vzťahov na pracovisku - Pandošová, Petronela; Stříteský, Marek; Fritzsche, Vít; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2008)
Vo svojej práci som analyzovala medziľudské vzťahy na pracovisku dvoch spoločností, ktorých odlišnosti sú nie len v obore, v ktorom podnikajú, ale taktiež v demografickej štruktúre zamestnancov. V teoretickej časti opisujem faktory, ktoré významne vplývajú na interpersonálne vzťahy na pracovisku a následne v praktickej časti, pomocou dotazníkového šetrenia analyzujem situáciu v oboch firmách. Cieľom práce nie je len komparácia odlišností, ale aj návrhy opatrení na zlepšenie prípadných negatívnych javov
Vedoucí práce: Marek Stříteský
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2008
Rok obhajoby 2008
Keywords: podniková ekonomika a management [obor bakal. práce]; analýza; bakalářské práce; analysis; bachelor's theses