Dálková identifikace objektů v dopravě a logistice - Pokorný, Lukáš (2008)
Práce mapuje současný stav technologií dálkové identifikace zboží.Ukazuje jejich různá technická provedení a použití. Zaměřuje se i na elektronické mýtné a následně poté zhodnocení těchto technologií