Dálková identifikace objektů v dopravě a logistice - Pokorný, Lukáš; Pokorný, Pavel, 1952-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta managementu (2008)
Práce mapuje současný stav technologií dálkové identifikace zboží.Ukazuje jejich různá technická provedení a použití. Zaměřuje se i na elektronické mýtné a následně poté zhodnocení těchto technologií
Vedoucí práce: Pavel Pokorný
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze, Fakulta managementu, 2008
Obsahuje bibliografii
Rok obhajoby 2008
Keywords: GPS (navigační systém); RFID technologie; management [obor bakal. práce]; bakalářské práce; GPS (navigation system); RFID technology; bachelor's theses