Vývoj lidského kapitálu napříč ekonomickými školami - Šrank, Jiří; Vostrovská, Zdenka, 1956-; Lipka, David; Vysoká škola ekonomická v Praze. Národohospodářská fakulta (2008)
Práce sleduje vývoj lidského kapitálu, pomocí ekonomických teorií zkoumá správnost jeho aplikování ve vzdělávacím systému, užitečnost a potřebnost pro rozvoj a blahobyt společnosti i individuí, potažmo jejich schopností, dovedností a znalostí, porovnáním napříč ekonomickými školami. Od klasické školy, přes Cambridgeskou školu, institucionalismus až po Chicagskou školu. Práce je završena Beckerovou analýzou lidského kapitálu
Vedoucí práce: Zdenka Vostrovská
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Národohospodářská fakulta, 2008
Rok obhajoby 2008
Keywords: národní hospodářství [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses