Měření výkonnosti systémů managementu jakosti ve vybrané organizaci - Štěpánková, Iva (2008)
Práce hodnotí způsoby měření výkonnosti managementu jakosti, ověřuje způsoby aplikace těchto způsobů v dané organizaci a navrhuje doporučení k případnému zlepšení současného stavu