Měření výkonnosti systémů managementu jakosti ve vybrané organizaci - Štěpánková, Iva; Lukšů, Vladimír; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta managementu (2008)
Práce hodnotí způsoby měření výkonnosti managementu jakosti, ověřuje způsoby aplikace těchto způsobů v dané organizaci a navrhuje doporučení k případnému zlepšení současného stavu
Vedoucí práce: Vladimír Lukšů
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze, Fakulta managementu, 2008
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2008
Způsob přístupu: Internet
Keywords: management [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses