Srovnání městské dopravy v Moskvě a v Praze - Kargina, Elena; Mervart, Michal, 1977-; Hejdučková, Iva; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2008)
Historie městské hromadné dopravy v Moskvě a v Praze (tramvaje, autobusy, trojlebusy, metro). Současná situace MHD v Moskvě (typy dopravy: metro, úzkokolejní dráha, moskevská jednokolejná železnice, pozemní doprava). Cena dopravy. Současná situace MHD v Praze (pražská integrovaná doprava). Typy dopravy v Praze (autobusy a příměstská spojení, tramvajová síť, síť metra). Cena dopravy v Praze. Cena časového kuponu k předplatní časové jízdence platné na území hl. m. Prahy. Postup při zakoupení SMS jízdenky
Vedoucí práce: Michal Mervart
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2008
Rok obhajoby 2008
Keywords: podniková ekonomika a management [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses