Investiční využití obnovitelných zdrojů energie Fotovoltaická elektrárna - Česák, Jakub; Kačín, Radovan; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2008)
Práce hodnotí možnosti investičního využití obnovitelných zdrojů v ČR. Cílem práce je posoudit životnost a rentabilitu investice při realizaci výstavby fotovoltaické elektrárny. Dále se zabývá způsoby financování, a to jak ze soukromých, tak z veřejných zdrojů. Praktická část práce je zpracována formou podnikatelského plánu, který má za cíl výstavbu fotovoltaické elektrárny ve středních čechách.Investiční záměr je hodnocen pomocí finanční analýzy za podpory finanční kalkulačky společnosti CzechInvest
Vedoucí práce: Radovan Kačín
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2008
Rok obhajoby 2008
Keywords: podniková ekonomika a management [obor bakal. práce]; fotovoltaika; bakalářské práce; photovoltaics; bachelor's theses