Systém plánů a rozpočtů v podniku - Haničáková, Lenka; Wagner, Jaroslav, 1977-; Menšík, Michal; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví (2008)
Plánování a rozpočtování je praktická cesta jak poznat budoucí komplikace a reagovat na ně v předstihu. Podnik sestavuje systém plánů, tj. různe druhy, různe typy, pro jednotlivé střediska a veličiny. Sestavení tohoto systému vyžaduje důkladnou analýzu vnitřního a vnějšího prostředí podniku. Celý proces jejich sestavování a použití je završený kontrolou odchylek a vyvoděním důsledků
Vedoucí práce: Jaroslav Wagner
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví, 2008
Rok obhajoby 2008
Keywords: účetnictví a finanční řízení podniku [obor bakal. práce]; manažerské účetnictví; bakalářské práce; managerial accounting; bachelor's theses