Základné politicko-ideologické paradigmy na Slovensku - Geffert, Richard; Prorok, Vladimír; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů (2008)
Dizertačná práca s názvom „Základné politicko-ideologické paradigmy na Slovensku“ pojednáva o vzniku, historickom vývoji, ako aj o bezprostrednej súčasnosti relevantných politických ideológií v diapazóne Slovenska. Obsahovo je rozdelená do dvoch komplementárnych častí – teoretickej (I., II., III. kapitola) a empirickej (IV. kapitola). Teoretická analýza je sekundárnou analýzou. Empirická analýza je založená na primárnych údajoch vlastného empirického výskumu. Thesis „Fundamental Political and Ideological Paradigms in Slovakia“ deals with genesis, historical metamorphosis and also with imminent contenporary relevant political ideologies in the area of Slovakia. It is devided into two complementary parts – theoretical (chapter I., II., III.) and empirical (chapter IV.). Theoretical analysis is the secondary analysis. Empirical analysis is focused on its owen empirical research (primary analysis)
Vedoucí práce: Vladimír Prorok
Doktorská disertační práce (Ph.D.)—Vysoká škola ekonomická v Praze, Fakulta mezinárodních vztahů, 2008
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2008
Způsob přístupu: Internet
Keywords: politologie [obor disert. práce]; disertace; dissertations