Prevence závažných havárií v podmínkách malých a středních podniků - Bezděková, Lucie (2008)
Bakalářská práce shrnuje zásady systému prevence závažných havárií, metody analýzy rizika a legislativní požadavky na provozovatele objektu s nebezpečnými látkami. Informace jsou aplikovány na analýzu bezpečnostní zprávy společnosti Bochemie a.s.