Prevence závažných havárií v podmínkách malých a středních podniků - Bezděková, Lucie; Antušák, Emil, 1948-; Kopecký, Zdeněk, 1949-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2008)
Bakalářská práce shrnuje zásady systému prevence závažných havárií, metody analýzy rizika a legislativní požadavky na provozovatele objektu s nebezpečnými látkami. Informace jsou aplikovány na analýzu bezpečnostní zprávy společnosti Bochemie a.s.
Vedoucí práce: Emil Antušák
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2008
Rok obhajoby 2008
Keywords: podniková ekonomika a management [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses