Způsoby a možnosti zvládání krizových situací způsobených narušením dodávek ropy a ropných produktů velkého rozsahu. Dopady na podnikohospodářskou sféru. - Chochrunová, Alexandra; Antušák, Emil, 1948-; Kopecký, Zdeněk, 1949-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2008)
Práce se zabývá analýzou způsobů a možností zvládání krizových situací způsobených narušením dodávek ropy a ropných produktů. Je specifikována a blíže rozvedena problematika ropné bezpečnosti, popis průběhu ropné nouze a její dopady na podnikohospodářskou sféru. Obšírněji se věnuje postupu při řešení této krizové situace a organizacím zabývajícím se společným postupem řešení ropné krize
Vedoucí práce: Emil Antušák
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2008
Rok obhajoby 2008
Keywords: podniková ekonomika a management [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses