Vlastnictví a správa nemovitostí - Heřmanová, Renata; Hejda, Jan, 1955-; Hanousek, Vladimír; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta managementu (2022)
Bakalářská práce zkoumá vlastnictví a správu nemovitostí a bytů. Práce se zabývá vymezením základních pojmů dotýkajících se vlastnictví se zaměřením na způsoby jeho nabývání, spoluvlastnictvím a jeho formami. Účelem je vymezit možnosti správy vlastnictví především v oblasti nemovitostí a zvlášť bytů. Praktická část v souladu s metodologií vědecké práce stanovuje podmínky výzkumu a pracovní otázky. Následná analýza dat vyplývající z komparace takzvaných správcovských firem a jejich služeb uvádí podmínky, které z výzkumu vyplývají a vymezuje výhody a nevýhody činností správcovských firem. Zároveň předkládá návrhy a doporučení k volbě ideální volby správy nemovitostí se zaměřením na byty.
Vedoucí práce: Jan Hejda
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta managementu, 2022
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2022
Způsob přístupu: Internet
Keywords: management [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses