Finanční analýza společnosti Alltub Central Europe, s. r. o. - Zelenková, Lucie; Dufková, Eva; Kohoutek, Štěpán; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví (2022)
Cílem této bakalářské práce je zhodnocení finanční situace a její porovnání s nejbližšími konkurenty za období let 2015-2020 s použitím nástrojů finanční analýzy, zpracovávané zejména z výročních zpráv společností. V úvodní části práce je seznámení s analyzovanou společností a její konkurencí. Následující část je věnována horizontální a vertikální analýze, na kterou navazuje finanční analýza relativních ukazatelů. V závěrečné části se věnuji zhodnocení finanční situace společnosti za zkoumané období, analyzuji její příležitosti, hrozby, silné a slabé stránky.
Vedoucí práce: Eva Dufková
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví, 2022
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2022
Způsob přístupu: Internet
Keywords: účetnictví a finanční řízení podniku [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses