Strategická analýza firmy Danone a. s. - Šlapák, Petr; Dvořáček, Jiří, 1947-; Stejskal, Jan; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2022)
Cílem této bakalářské práce je identifikovat silné a slabé stránky, příležitosti a hrozby společnosti Danone a.s. prostřednictvím strategické analýzy. Práce se dělí na dvě části – teoretickou a praktickou. V teoretické části jsou definovány a popsány všechny jednotlivé metody použité pro strategickou analýzu a v praktické části jsou tyto metody aplikovány na zvolenou firmu. Na základě dat z interní a externí analýzy je provedena SWOT analýza, která syntetizuje zjištěné výsledky a na jejímž základě jsou v závěru formulována strategická doporučení, která mohou být nápomocná pro budoucí rozhodování managementu společnosti.
Vedoucí práce: Jiří Dvořáček
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2022
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2022
Způsob přístupu: Internet
Keywords: podniková ekonomika a management [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses