Aplikace pro hodnocení nabídky piva v restauračních zařízeních - Kot, Nikita (2018)
Tato bakalářská práce popisuje návrh a implementaci mobilní multiplatformní aplikace pro hodnocení nabídky piva v restauračních zařízeních. V současné době existuje několik podobných aplikací, ale většina z nich buď není zaměřena přímo na pivní tematiku nebo není tak populární. Cílem této práce je tedy vytvořit funkční aplikaci pro dané účely. Pro dosažení tohoto cíle nejprve byly popsány existující řešení a zvolena vhodná kritéria pro implementaci vlastního produktu. Poté byly vybrány technologie a nástroje a proveden návrh aplikace. Následně z provedeného návrhu byla implementována aplikace a provedeno základní uživatelské testování skupinou uživatelů. Práce může být taky přínosná pro mobilní vývojáře a zájemce o framework React-Native, ve kterém aplikace byla implementována.