Aplikace pro hodnocení nabídky piva v restauračních zařízeních - Kot, Nikita; Vojíř, Stanislav; Hradil, Jiří; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta informatiky a statistiky (2018)
Tato bakalářská práce popisuje návrh a implementaci mobilní multiplatformní aplikace pro hodnocení nabídky piva v restauračních zařízeních. V současné době existuje několik podobných aplikací, ale většina z nich buď není zaměřena přímo na pivní tematiku nebo není tak populární. Cílem této práce je tedy vytvořit funkční aplikaci pro dané účely. Pro dosažení tohoto cíle nejprve byly popsány existující řešení a zvolena vhodná kritéria pro implementaci vlastního produktu. Poté byly vybrány technologie a nástroje a proveden návrh aplikace. Následně z provedeného návrhu byla implementována aplikace a provedeno základní uživatelské testování skupinou uživatelů. Práce může být taky přínosná pro mobilní vývojáře a zájemce o framework React-Native, ve kterém aplikace byla implementována.
Vedoucí práce: Stanislav Vojíř
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta informatiky a statistiky, 2018
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2018
Způsob přístupu: Internet
Keywords: aplikovaná informatika [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses