Crowdfunding jako moderní způsob financování - Kraus, Jan (2018)
Bakalářská práce pojednává o crowdfundingu. Teoretická část je dělena do tří kapitol. První kapitola představuje pojem crowdfunding a jeho historii. V druhé kapitole jsou podrobněji rozebrány jednotlivé modely crowdfundingu. Poslední kapitola teoretické části je o regulaci crowdfundingu. Praktická část bakalářské práce je rozdělena do dvou částí. V první části je uvedena analýza úspěšné crowdfundingové kampaně společnosti Incomaker s.r.o. a ve druhé části hodnocení aktuální podoby crowdfundingu v České republice.