Crowdfunding jako moderní způsob financování - Kraus, Jan; Škerlíková, Tatiana; Poulová, Lucie; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví (2018)
Bakalářská práce pojednává o crowdfundingu. Teoretická část je dělena do tří kapitol. První kapitola představuje pojem crowdfunding a jeho historii. V druhé kapitole jsou podrobněji rozebrány jednotlivé modely crowdfundingu. Poslední kapitola teoretické části je o regulaci crowdfundingu. Praktická část bakalářské práce je rozdělena do dvou částí. V první části je uvedena analýza úspěšné crowdfundingové kampaně společnosti Incomaker s.r.o. a ve druhé části hodnocení aktuální podoby crowdfundingu v České republice.
Vedoucí práce: Tatiana Škerlíková
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví, 2018
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2018
Způsob přístupu: Internet
Keywords: účetnictví a finanční řízení podniku [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses