Dopady případného zrušení československých prezidentských dekretů na právní řád ČR - Černoušková, Barbora (2021)
Tato bakalářská práce se věnuje problematice dekretální normotvorby a jejímu vlivu na právní řád České republiky. Vzhledem k množství materiálů, které se k tématu dekretů prezidenta republiky vztahují, se autorka rozhodla zaměřit na zásadní dokumenty, které s problematikou dekretální normotvorby bezprostředně souvisí a prezentovat je v materiálové studii, kterou pak dále rozebírá a uvádí, jak by zrušení dekretů prezidenta republiky mohlo v současnosti po právní stránce Českou republiku ovlivnit.