Dopady případného zrušení československých prezidentských dekretů na právní řád ČR - Černoušková, Barbora; Kuba, Jaroslav; Gerloch, Aleš; Vysoká škola ekonomická v Praze. Národohospodářská fakulta (2021)
Tato bakalářská práce se věnuje problematice dekretální normotvorby a jejímu vlivu na právní řád České republiky. Vzhledem k množství materiálů, které se k tématu dekretů prezidenta republiky vztahují, se autorka rozhodla zaměřit na zásadní dokumenty, které s problematikou dekretální normotvorby bezprostředně souvisí a prezentovat je v materiálové studii, kterou pak dále rozebírá a uvádí, jak by zrušení dekretů prezidenta republiky mohlo v současnosti po právní stránce Českou republiku ovlivnit.
Vedoucí práce: Jaroslav Kuba
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Národohospodářská fakulta, 2021
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2021
Způsob přístupu: Internet
Keywords: veřejná správa a regionální rozvoj [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses