Image města Mělník - Uhríková, Zuzana (2022)
Hlavním cílem této diplomové práce bylo analyzovat image města Mělník a posoudit, jak se na image města podílí marketingové řízení města Mělník. Lze konstatovat, že marketingové řízení města Mělník se vysoce podílí na budování image města Mělník. Sekundárním cílem bylo navrhnout možná opatření, která by vedla ke zlepšení image města Mělník. V rámci metodologie byl v teoretické části práce proveden bibliografický a faktografický průzkum. V obou částech práce, teoretické i praktické, byla použita metoda deskripce. V praktické části práce byla dále využita primární a sekundární analýza, syntéza, dedukce a komparace. V diplomové práci je navrženo několik doporučení, která by mohla být považována za východiska řešení nežádoucí situace v identifikovaných problematických oblastech. Jejich řešení by mělo přispět k budování ještě lepší image města Mělník.