Image města Mělník - Uhríková, Zuzana; Vláčil, Jan, 1943-; Mitwallyová, Helena; Vysoká škola ekonomická v Praze. Národohospodářská fakulta (2022)
Hlavním cílem této diplomové práce bylo analyzovat image města Mělník a posoudit, jak se na image města podílí marketingové řízení města Mělník. Lze konstatovat, že marketingové řízení města Mělník se vysoce podílí na budování image města Mělník. Sekundárním cílem bylo navrhnout možná opatření, která by vedla ke zlepšení image města Mělník. V rámci metodologie byl v teoretické části práce proveden bibliografický a faktografický průzkum. V obou částech práce, teoretické i praktické, byla použita metoda deskripce. V praktické části práce byla dále využita primární a sekundární analýza, syntéza, dedukce a komparace. V diplomové práci je navrženo několik doporučení, která by mohla být považována za východiska řešení nežádoucí situace v identifikovaných problematických oblastech. Jejich řešení by mělo přispět k budování ještě lepší image města Mělník.
Vedoucí práce: Jan Vláčil
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Národohospodářská fakulta, 2022
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2022
Způsob přístupu: Internet
Keywords: veřejná správa [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses